Tüm Otomobiller Özeldir
VIRAGE

Tamamen yeni Fiat 500 İtalya’nın zirvesinde görücüye çıktı!

  • Fiat / Güncel / Haberler
  • 01 Ağustos 2020
  • Tamamen yeni Fiat 500 İtalya’nın zirvesinde görücüye çıktı! için yorumlar kapalı
  • 3.082 KEZ OKUNDU
Tamamen yeni Fiat 500 İtalya’nın zirvesinde görücüye çıktı!

Teknolojisiyle otomobil dünyasının gelecek beklentilerini karşılamayı hedefleyen tamamen yeni ve Elektrikli Fiat 500, İtalya’nın zirvesine tanıtıldı. Fiat Chrysler Automobiles’ın (FCA) ürettiği tamamen elektrikli yeni 500, Palazzo del Quirinale’de, İtalya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella’ya gösterildi.

Il Presidente della Repubblica Sergio Mattarella con John Elkann, Presidente di Fiat Chrysler Automobiles,in occasione della presentazione della nuova vettura “Fiat 500” elettrica (foto di Francesco Ammendola – Ufficio per la Stampa e la Comunicazione della Presidenza della Repubblica)

Ardından Palazzo Chigi’de ‘geleceğin sürdürülebilir ulaşımına bir İtalyan yorumu’ olarak Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Başkanı John Elkann, EMEA Bölgesi COO’su Pietro Gorlier ve Fiat Markası Global Başkanı Olivier Francois tarafından İtalya Başbakanı Giuseppe Conte’ye tanıtıldı. İtalyan otomotiv endüstrisinin daha düşük emisyonlu gelecek hedefine katkı sağlayacak olan tamamen yeni ve elektrikli 500’ün tanıtımında ayrıca, FCA’nın İtalya’ya yönelik kapsamlı yatırım planı da bir kez daha gündeme getirildi.

Foto Roberto Monaldo / LaPresse 03-07-2020 Roma Politica Palazzo Chigi – Presentazione della nuova Fiat 500 elettrica al Presidente del Consiglio Giuseppe Conte Nella foto Oliver Francois, John Elkann, Giuseppe Conte, Pietro Gorlier Photo Roberto Monaldo / LaPresse 03-07-2020 Rome (Italy) Chigi palace – Presentation of the new electric Fiat 500 to the Prime Minister Giuseppe Conte In the pic Oliver Francois, John Elkann, Giuseppe Conte, Pietro Gorlier

Elektrikli 500, Mirafiori’deki geleceğe işaret ediyor!

120 yıl önce kurulan Fiat’ın tecrübesi ve yenilikçi yaklaşımıyla ortaya konulan Elektrikli 500, aynı zamanda tasarlanıp üretildiği Torino’da yer alan Mirafiori otomotiv kompleksinin geleceği için de vizyon teşkil ediyor ve Mirafiori’de hayata geçirilen tüm elektrikli ulaşım girişimlerini de gözler önüne seriyor. Avrupa otomotiv fabrikaları içerisindeki en köklü yapılardan olan Mirafiori, dünyada bu alanda en büyük otomotiv tesisi haline gelecek olan Vehicle-to-Grid (V2G) Pilot Projesi’ne de ev sahipliği yapıyor olacak. Bu altyapının 2021 yılı sonuna kadar 700 aracın birbirlerine bağlanabileceği, ultra hızlı şebeke hizmetleri sunmanın yanı sıra, araçların kendi kendilerini şarj edebilecekleri kapasiteye de ulaşması hedefleniyor.

Il Presidente della Repubblica Sergio Mattarella con John Elkann, Presidente di Fiat Chrysler Automobiles,in occasione della presentazione della nuova vettura “Fiat 500” elettrica (foto di Francesco Ammendola – Ufficio per la Stampa e la Comunicazione della Presidenza della Repubblica)

Fiat 500: Her zaman değişimin öncüsü!

Fiat 500, ilk kez pazara sunulduğu 1960’lı yıllardan bu yana, otomobil dünyasıdaki trendlerin öncüsü oldu. Fiat 500, üretildiği her dönem boyunca değişimin sembolü oldu ve ardında bıraktığı 63 yılda ikon haline geldi. 2007 yılında yollara çıkan ikinci nesli ile Fiat 500, dünyayı saran İtalyan modası ve stilinin ikonik bir örneği oldu. Şimdi, ulaşımın daha sürdürülebilir, bağlantılı ve otonom olmasının beklendiği bir çağda, üçüncü nesil Fiat 500 yine değişimin öncüsü konumunda. Fiat 500 bu yeni döneme toplumsal bilinçaltımızın kuvvetli bir parçası haline gelen sembolik değerleri, benzersiz stili ve kuvvetli karakteriyle tasarım ve sürüş zevkini de taşıyor.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ











Video
İngiltere’de Yılın Otomobili  Seçilen MG4 Electric Lansmana Özel 969.000 TL’den başlayan Fiyatlarla Satışa Sunuldu! Elektrikli ürün gamını genişleten köklü İngiliz otomobil markası MG (Morris Garages), MG4 Electric ile C segmentine...
2013 model Opel Corsa’mızın bakım zamanı geldi. LPG’li bir araç kullandığım için önce LPG bakımına...
Uzun bir ara verdikten sonra bu kez farklı bir video ile karşınızdayım . Bu kez...
Bu kez sizler için 2. el otomobil alım satım sitelerindeki klişe sözleri inceledim . Sahibinden...
#Covid-19 virüs salgınının ardından hayat deyim yerindeyse durdu . Ben ve benim gibi #sahibinden #ikinciel...
Bumerang - Yazarkafe